024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1195,-
Tijdsduur
4 uur
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Mariëlle!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Nino van der Meijde, wilde altijd al dj worden en is van kleins af aan bezig met muziek. Nino is de zoon van Melisa Shaufeli, de vrouw van Andy van der Meijde. Nino heeft de Pioneer DJ school gedaan, dus je hoeft hem niet uit te leggen hoe hij moet draaien en mixen. Sinds kort is hij ook zelf muziek aan het produceren. Samen met MC-zenger Rik Nijman heeft hij nu de DJ act Niet te verMeijde opgericht. Rik heeft al jaren ervaring als zanger en presentator. Samen zorgen ze er gegarandeerd door dat ze de zaal op de kop krijgen. De draaien elk genre en kunnen hierdoor zowel jong als oud op de dansvloer krijgen en houden.

Hun eerste eigen plaatje "niet te verMEIJDE" wordt goed opgepakt en is ook volop te horen in de realityserie "Andy en Melisa" op SBS 6. Andy en Melisa ondersteunen de carrière van Nino uiteraard volop, dus aan social media aandacht geen tekort.

Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2023 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie