024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
240 min
Techniek
Tot 200 pers.
Socials

Vragen? Contact Teun!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Party & Co muzikaal talent met passie, inzet en een dijk aan ervaring

Party & Co duo boeken en je krijgt een duo dat klinkt als een band. Dertien jaar ervaring, een meer dan uitgebreid repertoire en alle ingrediënten om een zaal aangenaam bezig te houden. Puur vakmanschap. Party & Co duo combineert muzikaal talent met passie, inzet en een dijk aan ervaring. Het duo maakt daarmee van iedere party een fantastisch feest voor jong en oud.

Door een bijzonder breed repertoire, van o.a. feestmuziek, easy listening, klassieke dansstijlen tot de nieuwste top 40 nummers, de moderne housebeat en de stevige top 100 klassiekers, is Party & Co voor ieder publiek een streling voor het oor. Dat Party & Co duo over meer dan voldoende ervaring beschikt om op elke situatie moeiteloos in te kunnen springen is te danken aan het feit dat Paul en Petra jarenlang het gezicht bepaalden van het toporkest Big Nick. Party & Co is dan ook niet zomaar een duo, maar een moderne, professionele tweemans formatie met een, niet van een compleet orkest te onderscheiden, volwassen sound. Een up-to-date, op elke locatie aan te passen geluid-set en een passende lichtshow, completeert het geheel.

Party & Co bestaat uit : Paul Backbier : toetsen, gitaar, saxofoon, zang Petra Backbier : zang, percussie

Party & Co boeken?

Benieuwd of Party & Co nog te boeken is op de datum van jouw feest of evenement? Of wil je één van onze andere artiesten boeken? Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 209 6242 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma