024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min
Techniek
Op aanvraag
Socials

Vragen? Contact Joyce!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Over Petra Berger

Petra Bergers stem en muziek laten zich niet gemakkelijk in één genre vatten en dat maakt haar als zangeres zo bijzonder en uniek. Met drie octaven tot haar beschikking beweegt zij zich net zo makkelijk in het klassieke domein als in de popmuziek. Bij de keuze van haar repertoire laat zij zich vooral leiden door haar diepste gevoelens en dat maakt dat haar eigenheid en persoonlijkheid op zeer herkenbare wijze doorklinken in alles wat zij zingt. Zij weet als geen ander haar publiek te raken met haar kristalhelder en loepzuivere stem.

Petra’s carrière begint in 1987 wanneer zij samen met haar zus het duo “Chess” opricht. Hun opvallende sound wordt regelmatig vergeleken met Abba en in die stijl brengen zij diverse top 40 hitsingles uit. Een grote liefde van Petra is de wereld van de musical. Om de overstap naar het theater te kunnen maken bekwaamt zij zich uitgebreid op het gebied van zang, dans en acteren. Het levert haar begin jaren negentig mooie rollen op in de musicals ”Sweeney Todd”, “The Beauty and the Beast” en ‘The Sound of Music’.

Petra Berger Boeken

Met jarenlange ervaring is Lukassen jouw ideale partner voor het artiesten boeken, bands, acts & coverbands. Wil jij weten of Petra Berger nog te boeken is voor jou feest of evenement? Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 024 209 6228 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.

Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma