024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1895,-
Tijdsduur
60 min
Techniek
Exclusief
Socials

Vragen? Contact Kevin!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Piraten Power Hour boeken voor een onvergetelijk feest!

Ben jij op zoek naar een spetterende act om jouw feest naar een hoger niveau te tillen? Zoek niet verder! Piraten Power Hour staat klaar om de dansvloer te veroveren en de krakende ether tot leven te brengen op jouw evenement. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft of jubileum, met Piraten Power Hour wordt het gegarandeerd een feest om nooit te vergeten.

Wat is Piraten Power Hour?

"Piraten Power Hour" is dé DJ act die je meeneemt naar de krakende dansvloer. Met een knipoog naar de geheime zenders en Hollandse evergreens zorgen zij voor een uur lang ongekende feestvreugde. Van Willy Alberti tot Johnny Hoes en van De Paladijns tot de Rapsodies, de muzikale reis door de Hollandse hits is een ware traktatie voor de liefhebbers van het Nederlandse lied.

Piraten Power Hour boeken voor jouw evenement

Wil je Piraten Power Hour boeken voor jouw evenement? Dat kan eenvoudig bij Lukassen. Wij regelen graag de muzikale invulling voor jouw feest, zodat jij je kunt concentreren op het genieten. Piraten Power Hour staat garant voor een spetterend optreden vol energie en gezelligheid. Laat je piratenhart bonzen op de onweerstaanbare beat der Hollandaise en creëer een feestelijke sfeer waar nog lang over nagepraat zal worden.

Een FEEST in kapitalen met Piraten Power Hour

Dompel je onder in de feestelijke jukebox der herkenbaarheid en laat Piraten Power Hour de kracht van het Hollandse lied naar voren brengen. Het wordt niet zomaar een feest; het wordt een FEEST in kapitalen. Het bier zal uit alle gaten klotsen terwijl de herkenbare klanken van de geheime zender tunes door de speakers schallen. Met Piraten Power Hour ben je verzekerd van een onvergetelijke avond vol plezier en vertier.

Biografie van Piraten Power Hour

Achter Piraten Power Hour schuilt een unieke DJ act met een passie voor het Nederlandse lied. Ze nemen hun luisteraars mee op een reis door de tijd, van de klassiekers tot de hedendaagse hits. Met een mix van polderevergreens, smartlappen en een flinke dosis Hollandse gezelligheid weten ze iedereen op de dansvloer te krijgen. Hun motto is duidelijk: een feest is pas compleet als het een FEEST in kapitalen is!

Boek nu Piraten Power Hour via Lukassen en geef jouw evenement een onvergetelijke muzikale touch. Laat de Hollandse klanken de boventoon voeren en zorg voor een feest waar nog lang over nagepraat zal worden. Met Piraten Power Hour wordt jouw evenement een ware hit!

Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma