024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min
Techniek
Exclusief
Socials

Vragen? Bel Teun...

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Sam Hofman is een opkomende ster met bekendheid in heel Nederland. Zijn eerste stappen in de publiciteit zette hij in het televisieprogramma Hollands Next Top Model. Een tijd lang deed Sam ook professioneel modellenwerk.

Maar Sam's ambities reiken verder; hij stortte zich op het draaien als DJ, een passie die hij sinds zijn kindertijd heeft, en later ging hij zichzelf online promoten.

Samen met zijn jongere broer Rijk startte hij in 2021 "BROERS" - een komische podcast waarin ze verhalen delen die de twee broers meemaken. De podcast werd al snel erg populair en stond binnen no-time op nummer 1 in de podcastlijsten van Nederland. In 2022 wonnen ze dan ook de Gouden Podcast award tijdens het Gouden RadioRing gala. Sam heeft inmiddels meer dan 126.000 volgers op Instagram, een podcast die op nummer 2 staat in de ranglijsten en elke week de nummer 1 aflevering van Nederland is.

Kortom, de veelzijdige Sam Hofman groeit snel uit tot een nog grotere persoonlijkheid.

Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma