024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1100,-
Tijdsduur
120 min
Techniek
Excl.

Vragen? Contact Teun!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Boek Tony Schumacher voor een unieke Duitse beleving!

Wil jij je feest of evenement naar een hoger niveau tillen? Dan is het boeken van Tony Schumacher dé garantie voor een onvergetelijke ervaring! DJ Tony Schumacher staat bekend om zijn unieke mix van Schlagers, Neue Welle, en onweerstaanbare Après-Ski beats. Ben je op zoek naar een Duitse sensatie voor jouw feest? Zoek niet verder en ontdek hier waarom je Tony Schumacher moet boeken.

Tony Schumacher boeken: Een feestgarantie!

Met Tony Schumacher haal je niet zomaar een DJ in huis, maar een ware entertainer die de kunst verstaat om het publiek te vermaken. Zijn setlist bestaat niet alleen uit Schlagers, maar ook uit Duitse varianten van bekende hits en fantastische orgelkneiters van Klaus Wunderlich. De unieke mix van muziekgenres zorgt voor een Bombestimmung op de dansvloer, waarbij Tony moeiteloos inspeelt op de wensen van het publiek.

Unieke Duitse beleving met Tony Schumacher

Deutsche Musik Bingo

Tony Schumacher staat garant voor interactie met het publiek. Met zijn übergemütliche 'Deutsche Musik Bingo' brengt hij een speels element naar je evenement. Een bingo-ervaring vol Duitse muziek waarbij het publiek volop meedoet en geniet.

Deutsche Sachen Bingo

En wat dacht je van het hilarische 'Deutsche Sachen Bingo'? Tony weet als geen ander hoe hij een lach op ieders gezicht tovert met dit unieke bingoconcept. Een gegarandeerde hit voor een avond vol humor en vermaak.

Wer Von Die Drei

In het interactieve onderdeel 'Wer Von Die Drei' bepaalt het publiek de muziekkeuze. Een spannend moment waarbij Tony Schumacher inspeelt op de wensen van de aanwezigen en de dansvloer in vuur en vlam zet.

Der Gentleman: Tony Schumacher in actie

Niet alleen is Tony Schumacher een top DJ en entertainer, maar ook een sympathieke Moderator die zijn Duitse gastartiesten introduceert en aankondigt. Strak in het pak en bekend als ‘Der Gentleman’, geeft hij een stijlvolle touch aan elk evenement.

Biografie: Tony Schumacher in een notendop

DJ Tony Schumacher is meer dan alleen muziek. Zijn Duitse muziekbingo's en interactieve elementen maken hem uniek in zijn soort. Hij brengt Schwung en Schwungvolle muziek naar elk evenement, waarbij de sfeer altijd tot het kookpunt stijgt. Zijn uitgebreide repertoire en interactieve aanpak maken hem de perfecte keuze voor een onvergetelijke avond.

Kortom, wil je jouw feest naar een hoger niveau tillen en je gasten een unieke Duitse beleving bezorgen? Boek dan nu Tony Schumacher en ervaar zelf de ongekende energie en schwung die hij met zich meebrengt. Mitmachen, dabei sein und die Füsse vom Flur!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma