024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1195,-
Tijdsduur
op aanvraag
Techniek
200 personen
Socials

Vragen? Contact Jan!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Tuur&Mike boeken voor een geweldig feest!

Wil jij je feest naar een hoger niveau tillen met de geweldige muzikale vibes van Tuur&Mike? Zoek niet verder! Deze twee getalenteerde artiesten, Arthur ter Voert (Tuur) en Michael Kock (Mike), vormen samen het dynamische duo dat bekend staat om hun unieke mix van muzikaliteit en energie. Of het nu een bedrijfsfeest, bruiloft of ander evenement is, Tuur&Mike weten hoe ze de juiste snaar moeten raken voor een knallende ervaring.

Tuur&Mike boeken voor jouw event

Het boeken van Tuur&Mike voor jouw event is eenvoudiger dan ooit. Met hun jarenlange ervaring en diverse muzikale repertoire weten ze elk feest om te toveren tot een onvergetelijke ervaring. Van Nederlandstalige hits tot de nieuwste top 40, rock en dance, Tuur&Mike passen zich moeiteloos aan aan de wensen van het publiek. Het is jouw feest, en zij zorgen voor de perfecte soundtrack!

Een muzikale Hike: De biografie van Tuur&Mike

Tuur&Mike, voorheen bekend van HIKE, vormen nu het duo dat ook wel bekend staat als "a musical hike." Arthur ter Voert, alias Tuur, en Michael Kock, alias Mike, hebben hun krachten gebundeld om een verfrissend geluid te brengen dat de harten van muziekliefhebbers verovert. Ze zijn ook bekend van de zomerhit "Lekker Lekker In De Zon," die meer dan 2,7 miljoen streams op Spotify heeft behaald.

Boek nu voor een knallend feest!

Tuur&Mike beloven niet alleen een live bandgeluid van topkwaliteit, maar ook moderne techniek, hoogstaand geluid en licht dat jouw evenement naar een hoger niveau tilt. Of je nu houdt van Nederlandstalig, klassiekers, feestmuziek of de nieuwste hits, Tuur&Mike zorgen ervoor dat hun repertoire perfect aansluit bij de sfeer die jij wilt creëren. Alles, van het repertoire tot het geluidsvolume, wordt in goed overleg afgestemd op jouw wensen.

Kortom, Tuur&Mike zijn dé keuze voor een feest dat nog lang in de herinnering zal blijven. Boek ze nu en laat je gasten genieten van een muzikale reis die ze niet snel zullen vergeten!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma