024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 4495,-
Tijdsduur
3x 50 min
Techniek
Incl. licht / geluid tot 1000 personen
Socials

Vragen? Contact Jan!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Blizzert op jouw evenement?
Een jonge, frisse coverband, die zich profileert op twee fronten. Sterk in discotheken met een breed en up-to-date repertoire. Stijlvol op bruiloften en van alle markten thuis om zo feilloos te kunnen aansluiten op iedere situatie en sfeer. Van dans tot rock met prachtige medley, s uit de jaren 70-80. Deze band zorgt voor een nieuwe beleving, 100% interactief, enorm veel energie en vooral een flinke dosis enthousiasme. Een optreden van Blizzert is gegarandeerd een muzikaal hoogtepunt, waarbij het lot in handen ligt van de bezoeker.

Band Blizzert zorgt voor unieke interactie
Via een speciale Blizzert App kun je een verzoekje naar het podium zenden. Dit verzoek krijgt vervolgens een uniek lotnummer en tijdens de show pikt het systeem er willekeurig een groot aantal uit. Naast het sturen van verzoekjes, krijgt de bezoeker ook zelf de kans om te schitteren op het podium. Karaoke, huwelijksaanzoek, een dansje doen of een ander mooi moment; App en win jouw ‘Ticket to Enjoy’. Dit alles omringd door een prachtig decor voorzien van led-scherm en lcd-tv’s.

Naast de zeskoppige band -met frontman én frontvrouw- is de band ook uit te breiden met een eigen dj en/of een vette blazerssectie.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma