024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1995,-
Tijdsduur
240 min
Techniek
Inclusief t/m 300 bezoekers
Socials

Vragen? Contact Jan!

Onze band specialist!

Blind Date op jouw evenement?
De Maas en Waalse coverband Blind Date is een supergezellig club muzikanten. Ze treden al jaren samen op waardoor ze erg goed op elkaar zijn ingespeeld. Dat is ook goed te horen en te zien op het podium.

Een team war de kwaliteit, gezelligheid en spontaniteit van afspat. Dat is ook het doel. Een avond brengen met goede muziek waar iedereen bij uit zijn dak gaat. Van hedendaagse Top 40, Nederlandstalige feestmuziek tot stevige rock klassiekers.

Een spontane presentatie en interactie met het publiek is de kracht van Blind Date. Geen vaste setlijsten, maar inspelen op de zaal, want de tent moet op zijn kop. Van een intiem privé feest tot een grote feesttent. Blind date kan het allemaal. Ze beschikken over eigen geluid- en eigen lichtshow en zorgen voor een bijzonder mooie podiumpresentatie.

Blind Date boeken
Blind Date boek je snel en makkelijk bij Lukassen!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma