024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Bel Teun...

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Al meer dan 15 jaar is D-Block & S-te-Fan een baanbrekend duo in de geschiedenis van de hardstyle. Momenteel opereren ze sterker dan ooit terwijl ze hun liefde voor de hardere stijlen nieuw leven inblazen, ze staan ​​opnieuw aan de top van de scene.

Na het creëren van mijlpalen in Hardstyle met albums als "Music made addictz" en "Rockin your mind", herontdekten ze hun liefde en passie voor de hardere stijlen in 2017 met de hitrelease van het album "Antidote". Sindsdien is elk nummer beter en beter geworden, en door het geluid van Angels & Demons, Twilight Zone en Ghost Stories hebben ze een unieke manier gevonden om melodieën met energie te combineren.

Met hun viering van 15 jaar Hardstyle en hun nieuw gevormde liveact Ghost Stories staat er nog veel meer in het verschiet voor de komende jaren.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma