024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 5750,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Mariëlle!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

De internationale hit-successen als: “No Limits”, “Dreams” en natuurlijk “Sex On The Beach”!!!. liggen bij iedereen nog als de dag van gisteren in het geheugen. De dance diva’s: Anita Doth (ex. 2Unlimited), Linda Estelle (T-Spoon) & Des’ray (2Brothers) domineerde om beurten de verschillende hitlijsten en podia in binnen en buitenland. Met, alleen in Nederland, gezamenlijk, al meer dan 45 hits waarvan maar liefst 29 Top 10 noteringen. Zeer regelmatig kwamen zij elkaar tegen, in kleedkamers, bij optredens voor radio & tv.

Het feest der herkenning waarin uw gasten de 90-er jaren herleven……. Bestaande uit een wervelend showblok met de grootste hits van collega 90’s artiesten zoals; “Rhythm of the Night”, “Deeper Love” en “Finally”. En natuurlijk een ultra swingende hit-mix waarin de grootste successen, van deze dance diva’s zelf, de revue passeren!!.

Het resultaat: Een sensationele act met drie internationale toppers, tezamen in één fantastische show. En reken maar dat deze dames weten hoe zij een feestje moeten bouwen.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma