024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 3975,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set

Vragen? Contact Mariëlle!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Twee fantastische zangeressen besloten in het voorjaar van 2000 om hun krachten te bundelen. De Dutch Diva’s waren geboren.

Marga Bult en Maggie McNeal bogen samen op een ongekend lange ervaring, waaronder zes keer deelname aan het Euro Songfestival, en dat is te merken ook! Hun spetterende show is samengesteld uit gekend wereldrepertoire en eigen stukken, overgoten met een hedendaagse muzikale saus, die gecreëerd werd door top arrangeurs, musici en producers.

Uniek is dat Marga en Sjoukje samen meer dan 50 hitnoteringen hebben gehad en dat hun entertainment ervaring schier eindeloos is. Solistisch maar ook frondladies bij Babe en Mouth & McNeal hebben zij all over the world concerten gegeven en shows verzorgt. Samen ontvingen de Divas in de loop der jaren meer dan 30 nationale en internationale onderscheidingen, getuigschriften en awards.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma