024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2995,-
Tijdsduur
120 min
Techniek
Exclusief
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Erik is er al vroeg bij, want op zijn vijftiende verzorgt hij zijn eigen drive-in show op scholen, clubs en buurthuizen. Na twee jaar oefenen bij de ziekenomroep van de VU richt de 21-jarige samen met Ruud Hendriks de eerste kabelpiraat van Nederland op. Nadat hij enkele keren voor zeezender Caroline aan de slag mocht, werd hij opgemerkt door Radio Veronica.

Een jaar later volgde het tv debuut van Erik. De eerste presentator van Nederland Muziekland en later kwam het legendarische Countdown. Postzakken vol brieven van treurende fans worden bezorgd wanneer Erik naar één jaar Countdown verlaat en naar de Tros gaat om daar Popformule te presenteren. Na twee jaar is de DJ echter weer terug bij Radio Veronica. Deze keer doet hij alle internationale uitzendingen van Countdown en begint hij met het programma waarop hij een stempel zou drukken. Na twaalf jaar Veronica in de publieke kant kiest Erik voor het commerciële pad.

Inmiddels is hij weer terug bij Radio Veronica en is zijn stem te horen in alle vormgeving.

Erik de Zwart boeken doe je natuurlijk bij Lukassen!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma