024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Ralf!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Eva is al jong bekend met de muzikale wereld door onder andere haar moeder die hedendaags werkt met de bekende artiest Gordon. Ook is zij achtergrondzangeres in het tv programma, Ik hou van Holland en Singing Bee. Deze Nederlandse zangeres die net om het hoekje kwam kijken wist niet wat haar overkwam nadat haar versie van haar nieuwe nummer  Silly Boy werd uitgelekt. Dit nummer kreeg op Youtube de titel Rihanna featuring Lady Gaga.

Een onbekend iemand heeft het nummer op Youtube geplaatst met het vermoeden dat het om een bijzondere samenwerking tussen de twee Amerikaanse sterren zou gaan. Dit was uiteraard niet de bedoeling maar pakte wel goed uit, binnen drie maanden werd het nummer meer dan vier miljoen keer beluisterd via het internet. Platenmaatschappij EMI kreeg hier lucht van en bood Eva Simons een wereldwijd platencontract.

Hoezeer het ook een geluk bij een ongeluk is heeft het nummer op deze manier al veel publiek bereikt. Miljoenen liefhebbers van muziek die ondertussen het nummer beluisteren denken na over de afkomst van het zogenaamde duet. Vele van hun trokken gauw de conclusie dat het niet om twee bekende sterren gaat, maar wie er dan achter het nummer zit is hun niet duidelijk. Sinds Eva haar single Silly Boy die vanuit Mexico op het internet wereldwijd verscheen is zij niet meer uit de showbizz weg te denken.Zo kreeg zij samenwerkingsverbanden met artiesten zoals bijvoorbeeld, Afrojack, Will.i.am en was te zien in voorprogramma´s van Beyonce en LMFAO.

 

Eva Simons boek je natuurlijk bij Lukassen!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma