024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1995,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Mariëlle!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Ferry is een artistiek talent en op jonge leeftijd is dit al duidelijk te zien. Zijn interesses zijn erg breed binnen de artistieke sector en dit jonge multi-talent heeft al veel verschillende dingen ondernomen.

In 2005, als Ferry pas 15 jaar is, staat hij al voor het eerst op de planken in de hoofdrol van diverse lokale musical producties van theater De Lawei in Drachten. In hetzelfde jaar heeft hij ook een figurantenrol in Pietje Bell de Musical. Als Ferry het voortgezet onderwijs heeft afgerond, gaat hij in 2006 de opleiding Kunst, Theater en Media studeren in Groningen. Hier wordt hij gecoacht op zanggebied en volgt hij allerlei lessen en workshops in drama, (film)acteren en diverse dansstijlen.

Ferry is in 2006 als levend standbeeld de winnaar in de jeugdcompetitie op het Nederlands Kampioenschap Living Statue in Arnhem. Snel daarna, wordt ook Ferry’s zangtalent opgemerkt en komt hij als bij de coverband ‘Walrus GUmboots’ terecht als leadzanger en frontman. Samen met de professionele en semiprofessionele muzikanten staan we soms wel voor 3000 man publiek te spelen.

Zijn passie acteren blijft ook. Dat blijkt wel, want in 2007 heeft hij een hoofdrol in een musical te pakken gekregen, wederom in de Lawei in Drachten. Aan het eind van dit jaar doet hij auditie bij Idols 4 en schopt hij het tot de 18 laatste kandidaten in de populaire talentenjacht! Vanaf dat moment gaat het allemaal snel.

Begin 2008 wordt Ferry benaderd voor de boyband IDSF. Met IDSF is hij in de clip “Sinner” op TMF te zien. Alsof acteren en zingen nog niet genoeg is, loopt Ferry in dat jaar ook voor de Dutch Fashion Foundation via modellenbureau Tjarda’s Modelmanagement.

Vanaf april 2009 speelt hij de rol van Lucas Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden. Hij is wekelijks te zien in de populaire soap op RTL4. Hij is pas 20 jaar en heeft dit al allemaal bereikt, we verwachten in de toekomst nog veel te zien van dit talent.

In 2011 gaat Ferry in zijn vrije tijd steeds vaker de muziekstudio in, aangezien het zingen weer gaat kriebelen en medio mei 2011 is zijn  eerste single “bij mij” uit gekomen.

Zoek je een jonge en frisse zanger, boek dan Ferry Doedens bij Lukassen!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma