024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 895,-
Tijdsduur
5 uur
Techniek
Tot 400
Socials

Vragen? Contact Ralf!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

De Getapte Gasten zijn de leukste gasten op jouw feest. Ze draaien op verjaardagsfeesten, bruiloften, jubileumfeesten en festivals. Focus op fun & dansen, altijd inspelen op sfeer, met dansgarantie!
Allround; sterk in sfeeropbouw en dansfeestjes.

De Getapte Gasten zorgen voor alle aspecten voor een geweldig feest. De geluidsinstallatie heeft meer dan voldoende power maar klinkt ook op een wat lager volume erg goed.

Wat de reden van je feest ook is, bij ons ben je aan het juiste adres voor het inhuren van een goede dj of drive-in show! Wij verzorgen immers al jarenlang de muziek op de meest uiteenlopende feesten door heel Nederland. Jubileum bruiloften, verjaardagen van 16 tot 75, sportverenigingen, openingsfeesten, afscheidsfeesten, noem het maar op en wij zijn er geweest.

De Getapte Gasten beschikken over een over een uitgebreid repertoire met voor ieder wat wils. De tijdloze klassiekers uit de jaren 70's, 80's, 90's en 00's, de gezelligste Nederlandstalige meezingers en natuurlijk de grootste hits uit de top 40, onze dj’s hebben het allemaal in de collectie en weten bovendien uitstekend in te schatten welke muziek ze moeten draaien om de sfeer er lekker in te houden.

Houd je niet zo van Nederlandstalige meezingers, wil je alleen muziek uit de jaren 80 en 90 horen of heb je andere wensen? Wij passen ons graag aan, het is immers jouw feest!

De dj's boeken en het boeken van andere artiesten kan eenvoudig bij Lukassen worden gedaan!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma