024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2495,-
Tijdsduur
90 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Leon!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Gijs Staverman werd geboren op 23 maart 1966 in Alkmaar. Hij startte zijn carrière als DJ in 1979 bij de lokale ziekenomroep, het serieuze werk begon in 1991 toen hij zijn intrede deed bij Veronica FM. Hier presenteerde hij onder andere ‘O wat een nacht’, ‘Ook goedemorgen’ en ‘de Mega Top 50′. Al snel werden ook de eerste stappen in televisieland gezet met de presentatie van ‘de Nederlandse Top 40′. Na succesvolle tv-programma’s als ‘Veronica goes down under’, ‘Streetlive’ en ‘Boobytrap’, maakte hij in 2001 de overstap van Veronica naar Yorin. Hier presenteerde hij o.a. ‘Starmaker’, ‘Lovetest’, ‘Typisch ’90’, ‘Staverman Ziet Alles’ en ‘De Farm’. Voor RTL4 presenteerde hij de programma’s ‘Boarding Now’ en ‘Nederland vs. de wereld’. Bij Yorin FM was hij te horen in de programma’s ‘Gijs en Wout in de middag’ en ‘Staverman op Stelten’.

Niet alleen is Gijs te horen en te zien op radio en televisie, maar hij presenteert ook evenementen, zoals de Mega Music Dance Experience, NJoy in Sixflags Holland, Pepsi Chart Live, het Idols Concert in Ahoy, Koninginnedag op het Spui in Amsterdam en Starmaker Live in de Heineken Music Hall.

Daarnaast heeft Gijs in 2002 zijn eigen bedrijf underDOGmedia opgestart. Hier bedenkt hij samen met een klein team nieuwe ideeën voor radio, televisie, evenementen en internet.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma