024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
in overleg
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Ralf!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Julien Willemsen, oftewel Jack $hirak, is een Nederlandse producer / beatmaker. Hij werd op 15 oktober 1993 geboren in Rotterdam en groeide op in Capelle aan den IJssel. In Capelle leerde hij ook Ronnie Flex kennen. Jack $hirak wordt gezien als één van de beste Nederlandse producers. Hij werkte onder andere al samen met Ronnie Flex, Lil Kleine, Boef en Maan. In 2019 richte hij zijn eigen label “Maison Shirak” uit. Waarmee hij zijn eerste EP dropte samen met Bokoesam.

Shirak is de zoon van een Franse moeder en een Nederlandse vader. Hierdoor werd hij thuis tweetalig opgevoed. Op vroege leeftijd begon de producer met pianolessen, totdat hij dit niet meer cool begon te vinden tegenover zijn vrienden. In die tijd was het zijn muziekleraar die hem een programma gaf waarmee hij beats kon maken. Zijn moeder overleed in 2008 toen Willemsen nog maar 14 jaar oud was.

Door zijn overmatige drugsgebruik kwam $hirak in een psychose terecht, waar hij nog jarenlang last van heeft gehad. Totdat hij besefte dat door het niet denken aan de psychose hij geen klachten had.

De grote doorbraak van $hirak kwam door het New Wave album. De producer moest en zou van Ronnie Flex meemoeten naar het schiereiland. Dit terwijl hij alleen één geproduceerd album met Murda op zijn naam had staan. Toch bleek dit een gouden zet, want bijna alle tracks op het album werden geproduceerd door de Nederlander. Met als grootste hit natuurlijk Drank & Drugs.

Ook in het buitenland valt de producer op, want hij heeft naast de internationale MTV EMA ook de wereldwijde EMA op zijn naam weten te schrijven.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma