024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1595,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Kevin!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Boek Jeffrey Parmentier voor een onvergetelijk feest!

Wil je een feest organiseren dat jouw gasten nog lang zullen herinneren? Denk dan aan het boeken van Jeffrey Parmentier! Deze getalenteerde artiest, geboren in 2002, is al zijn hele leven met muziek bezig en weet met zijn energieke optredens elk feest tot een succes te maken. Lees verder om te ontdekken waarom Jeffrey Parmentier de perfecte keuze is voor jouw evenement!

De biografie van Jeffrey Parmentier

Jeffrey Parmentier's liefde voor muziek begon al op jonge leeftijd. Zijn vader heeft hem de liefde voor de trompet met de paplepel ingegoten, waardoor hij al op zijn 7e bij de Hillegomse Harmonie Kapel speelde. Sinds zijn 14e speelt hij tijdens Dodenherdenking het Nederlandse volkslied in Hillegom. Tijdens de eerste Covid-lockdown in maart 2020 besloot Jeffrey zijn trompet te pakken en voor de deuren van verzorgings- en bejaardentehuizen te spelen, omdat hij het verschrikkelijk vond dat sommige mensen alleen binnen zaten.

Op zijn 15e begon Jeffrey's passie voor het DJ-vak, draaiend op disco-avonden en in feestcafés. Dit groeide al snel uit tot grotere optredens in het uitgaanscircuit. Als DJ-DJEFF won hij in 2019 de DJ-Contest-Award van Meerlive Hoofddorp met zijn performance als trompettist-DJ. Sindsdien heeft hij op grote evenementen gestaan, gezorgd voor gezellige feestjes en de gevoelige snaar geraakt op verschillende gelegenheden. In 2022 is Jeffrey verder gegaan onder de naam 'Jeffrey Parmentier'. Met zijn energie, enthousiasme en muzikale voelsprieten zorgt hij er bij ieder feest voor dat het dak eraf gaat!

Met meer dan 300.000 volgers op TikTok en duizenden op Instagram, is Jeffrey Parmentier een artiest om in de gaten te houden! Bovendien treedt hij niet alleen nationaal op, maar ook internationaal, in landen als Oostenrijk & Curaçao.

Waarom Jeffrey Parmentier boeken?

Met zijn unieke mix van DJ'en en trompetspelen weet Jeffrey Parmentier elk feest naar een hoger niveau te tillen. Zijn energieke optredens, gecombineerd met zijn muzikale talent, zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor jouw gasten. Boek Jeffrey Parmentier en maak van jouw evenement een feest om nooit te vergeten!

Jeffrey Parmentier boeken voor jouw evenement

Ben je klaar om jouw feest naar een hoger niveau te tillen met de muziek van Jeffrey Parmentier? Neem dan nu contact op met Entertainmentbureau Lukassen en wij helpen je graag verder. Met Jeffrey Parmentier op het podium wordt jouw evenement een gegarandeerd succes!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma