024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1795,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
A- of M-set
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Ralf!

Dans jij met mij dan boeken wij ons samen blij.

Dans jij met mij dan dansen wij ons samen blij. Iedereen kan het nummer Dromendans van Vinzzent meezingen. Al op jonge leeftijd was Vinzzent bezig met muziek, als zanger, componist en als studiotechnicus.  Tot het begon te kriebelen bij Vinzzet en hij uiteindelijk koos voor zijn passie: Zingen. Met de singel ‘laat me gaan’,  Kwam de carriére in een stroomversnelling. Verschillende singles haalden de hitlijsten.

Nederland maakt kennis met Vinzzent door zijn deelname aan het Nationaal Songfestival van 2010. Snel na zijn deelname volgt ‘Dromendans’ en in een klap was Vinzzent bekend in Nederland. Dromendans werd zelfs zo’n grote hit dat hij de gouden status bereikt.

Na Dromendans gaat Vinzzent vrolijk door en volgt ‘Danse, Danse’, ‘Alles wat ik hebben wil’ en ‘Zomerdromen’. Stuk voor stuk prachtige nummers, welke vaak in een feesttent te horen zijn.

Niet alleen vrolijke swingende nummers brengt vinzzent ten gehore, maar hij is ook in staat gevoelige nummers te brengen. Vinzzent zingt van eigen nummers en covers. Overal waar vinzzent op het podium staat, staat de ’’ tent’’ op zijn kop en zingt het publiek luidkeels al zijn nummers mee.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma