024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Bel Teun...

of één van mijn andere gezellige collega’s.

‘’Ik wil gewoon mensen blij maken met mijn muziek’’ is wat Kav Verhouzer ooit riep toen hij begon met produceren. Dat is aardig gelukt want zijn muziek wordt tientallen miljoenen keer beluisterd en wordt gedraaid door oa Afrojack, Sunnery James & Ryan Marciano, Oliver Heldens, Tiësto, Kygo, and Sam Feldt.

Platinum hit ‘’Stap Voor Stap’’

De ster van Kav Verhouzer is reizende sinds zijn Platinum hit ‘’Stap Voor Stap’’ die weken in de Top40 heeft gestaan. Daarnaast werd het ook nog de meest geshazamde plaat in Nederland. Deze hit, samen met rapper Sjaak, was een schot in de roos. Het duurde dan ook niet lang voor er een follow-up kwam genaamd ‘’Turbo’’. Deze samenwerking werd nog even versterkt met de invloed van Jebroer die ook te horen is op deze track. In de tussentijd werd Kav nog gevraagd om een officiële remix te maken van een van de grootste hits in 2018, ‘’Huts’’.

Spotlight Artist Of The Year

Het begon ooit allemaal met het succes van ‘’Hot Skin’’ deze track, samen met Sam Feldt, behaalde meteen 12 miljoen streams op Spotify. Tegelijkertijd kwam zijn bootleg van Mr Probz’ ‘’Nothing Really Matters’’ op Soundcloud uit die ook meer dan 8 miljoen streams haalde. Zijn populariteit bleef groeien en dit werd ook opgemerkt door Spotify dat hem uitriep tot ‘’Spotlight Artist Of The Year’’ in Nederland voor 2016. Als one to watch betaalde hij het vertrouwen terug met de track ‘’Get What You Came For’’ samen met BullySongs.

Op dit moment toert Kav de hele wereld over. Van de dikste studentenfeesten in Nederland tot aan festivals in Afrika, Mexico en Azië. In de tussentijd vindt hij ook nog tijd om de studio in te duiken met de beste singers/songwriters en producers om er voor te zorgen dat er weer een hoop nieuwe muziek aan komt!

Kav Verhouzer boeken

Of u nu een groot festival of een intiem privéfeest organiseert, Artiestenbureau Lukassen kan u helpen bij het boeken van artiesten die perfect passen bij de sfeer en omvang van uw evenement.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma