024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

LA$$A, ook bekend als Yves Lassaly (geboren en getogen in Amsterdam), heeft van jongs af aan naam gemaakt in de muziekindustrie. Al als kleine jongen heeft Yves een grote passie voor muziek en optreden. Als tiener begon zijn carriere echt te worden door muziekoptredens te geven op het podium.

Zijn passie voor muziek zonder beperkingen deed hem dromen van een onafhankelijk muziekproductiebedrijf. ‘Pyramids’ bracht succesnummers uit voor een aantal bekende nationale en internationale artiesten.

Boekingen LA$$A

Ook al bracht hij graag tijd door in de studio, hij miste het op het podium staan en contact maken met het publiek. Hij ontwikkelde zichzelf en creëerde zijn eigen ‘urban’ sound. Sinds het najaar van 2018 vind je Yves onder DJ/artiestennaam LA$$A, en daarmee lanceerde hij zijn eigen platenlabel: MCM Records / Money Club Music.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma