024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 995,-
Tijdsduur
30 minuten
Techniek
A- of M-set
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Mark van Veen boeken

De Volendammer kermisfeesten, zijn eigen theaterconcert, regelmatige te zien tijdens het Mega Piraten Festijn en honderden tent/zomerfeesten waar Mark een graag geziene gast is.

Bruisend van energie geeft deze altijd enthousiaste entertainer het publiek waar ze recht op hebben; een feest om nooit te vergeten! De optredens van Mark zijn, naast een muzikale traktatie, een belevenis die je moet ondergaan! Het enorme repertoire, variërend van Hazes tot Tom Jones en van The Beatles tot Jan Smit. Dit maakt Mark tot een allround zanger, inzetbaar voor ieder feest of event. De vele herhaalboekingen tonen aan dat deze oprechte feestzanger zijn sporen heeft verdiend!

Naast zijn reguliere optredens trekt Mark het land door met “Mark’s Hazes Tribute!”, waarmee hij een muzikale ode brengt aan André Hazes.
Voor iedere gelegenheid heeft Artiestenbureau Lukassen een uitgebreid aanbod van entertainers; ontdek hoe eenvoudig u bij ons meerdere artiesten boeken kunt.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma