024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1295,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Jan!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Lytse Hille boeken voor jouw evenement

Dat Nederland overspoeld wordt met zangers en zangeressen is al jaren bekend. Een ieder heeft zijn of haar eigen niveau, maar waar de echte artiesten zijn die vanaf de eerste seconde tot de laatste seconde je meeneemt is de vinden in het noorden. Er is geen zaal, feesttent, plein of evenement waar hij nog niet heeft gestaan.

Heel erg beroemd in het noorden, zoals Jannes zijn succesvolle carrière startte via het Drenthse achterland, zo is dat bij deze grote man in Friesland begonnen. Onthoud dat Lytse betekent in het Friesch ‘kleine’. Dat is meteen zijn handelswerk met een vrolijke uitstraling, zijn heerlijke stemgeluid en fantastische repertoire. Het maakt hem eenvoudig, maar meer dan terecht heel groot en gun je hem alle succes.

Lytse Hille scoorde met zijn singles ‘Tsjakiediekie Boem Boem’, ‘Ik Kwam Je Tegen’ toch al een behoorlijke bekendheid. Ook in 2018 heeft hij een enorme hits uitgebracht ’24 Billen’ & ‘Ik Lach De Ballen Uit Mijn Broek’. Wat Lytse ook brengt op het podium maakt niet uit, want hij zal aan ieders wens voldoen.

Het feest wordt nog groter, als de mensen nog blijer en de omzet van de horeca ondernemer nog hoger zijn. Iedereen is meer dan blij. Hij kent het klappen van de zweep door zijn horeca achtergrond en weet wat de mensen verwachten en verlangen als zij een artiest boeken. Feest van het begin tot het eind.

Lytse Hille is de meest besproken artiest van dit moment, zowel in de kleedkamers van de artiesten onderling, als bij Horeca Nederland en de Radiostations.

Lytse Hille boeken?

Wil je Lytse Hille direct en gemakkelijk boeken? Of liever eerst vrijblijvend de mogelijkheden, kosten en beschikbaarheid bespreken voor artiesten boeken? Neem contact op met team Lukassen!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma