024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
2 x 60 of 3 x 45 min
Techniek
Incl. geluid tot 500 pers
Socials

Vragen? Contact Teun!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie Nie Wies

Nie Wies is de boerenrock sensatie uit het Oosten van het land. Ze weten van ieder feest een ware rock ’n roll gebeurtenis te maken. De mannen van Nie Wies hebben hun sporen verdiend in voorgaande bands en “de koppen” bij elkaar gestoken om boerenrock covers van o.a. Normaal, Jovink, Mooi Wark en Bökkers live te presenteren aan het publiek van festivals en feesttenten.

Door deze covers te variëren met af en toe een uitschieter naar Engelstalig wordt er een mooie variatie in de show gebracht. De band heeft verder gevorderde plannen voor eigen nummers welke passen in de sfeer van boerenrock. Op 26 maart 2016 werd officieel hun eerste CD gepresenteerd, welke werd opgenomen in de studio van Hendrik-Jan Bökkers.

Boekingen Nie Wies

Nie Wies bestaat uit de volgende bandleden:
Bob Mölder / zang en gitaar
Timo Aarnink / zang en basgitaar
Danny Hutten / zang en slaggitaar
Mark Brinkman / zang en drums

Nie Wes Boeken

Benieuwd of Nie Wes nog te boeken is voor jouw feest of evenement? Of wil je één van onze andere (cover)bands, acts of artiesten boeken? Wij denken graag met je mee! Dankzij onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche hebben wij alle nodige kennis in huis om jouw feest, evenement of festival tot een groot succes te maken!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma