024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 895,-
Tijdsduur
60 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Schnapps, curryworst en heel veel Tiroler en Après-Ski hits, met Papa Lauda wil je nog lang niet naar huis. Een gloednieuwe en originele act waarbij de Après-Ski en de Mallorca Party’s het hele jaar doorgaan! Papa Lauda zet iedere feesttent, kroeg, cantus, festival, terras of kantine op zijn kop. Schaamteloos maar lekker, fout en vooral heel erg gezellig! Hossen, beuken, polonaise en meeschreeuwen, het gebeurt allemaal tijdens een show van Papa Lauda.

Tijdens een denderende set, verzadigd met een breed scala aan meezingers, bezorgt deze DJ en MC in één zijn publiek een topavond. Papa Lauda geeft maximaal gas, maar neemt ook zijn momenten om het publiek even op adem te laten komen. Bijvoorbeeld tijdens een rechtstreeks duel met een atje uit een laars. Papa Lauda is net pas begonnen, maar heeft al veel draaiuren kunnen maken! Is het volgende feestje bij jou?

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma