024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 3000,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Ralf!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Party Animals

De Party Animals gaan al enige tijd mee. Het begon allemaal met Oud & Nieuw 1995/1996 op een feestje in Zuid-Limburg. De Party animals hadden hun eerste Nederlandse live optreden. Hierna kon het geluk niet op. Binnen no-time hadden ze drie nummer één singles, vele top 10 hits en hele albums geproduceerd. De dubbel CD/DVD “Gang Of 4” uit 2004 geeft een prachtig overzicht van de bekendste hits door de jaren heen. En natuurlijk met videoclip op DVD. Na duizenden optredens lijkt het alsof er niets veranderd is. De Party Animals rijden nog steeds het hele land door in hun luxe tourbus en zorgen elke keer weer voor een knallende show. Noem jij jezelf een feestbeest? Dan ben je bij een show van de Party Animals helemaal in jouw element. Neem contact met ons op voor meer informatie over Party Animals boeken.

Aangezien de Party Animals al aardig wat jaren meegaan zijn er natuurlijk wel wat dingen veranderd. Zo hebben ze wat veranderingen gedaan in hun uiterlijk en kleding. Je hoort natuurlijk wel een beetje met de tijd mee te gaan. De klassiekers worden tegenwoordig gemixt door DJ's met Nederlandstalige meezingers, billenschudders en apres ski.

Waarom Party Animals boeken?

Qua bezetting is er door de jaren heen natuurlijk ook het een en ander verwijderd. Verjonging heeft plaatsgevonden en ze zijn dan ook volledig met de tijd meegegaan. Maar zoals een fan uit de begintijd die tegenwoordig nog steeds regelmatig in de voorste rijen te vinden is een keer heeft gezegd: “Het maakt me niet uit wie er staan, zolang ze het maar goed doen!” – en wie weet is dat wel het geheim achter het aanhoudende succes van de Party Animals.

De bezetting bestaat tegenwoordig uit Martijn, fan van het eerste uur en van achter de schermen doorgegroeid naar het podium. Jan, sinds de zomer van 2008 al bij de groep als invaller en werd ontdekt op een feestje in Volendam. Kelvin werd gescout op de dansvloer en EB werd voorgedrogen door Jordi (oud lid van de Party Animals). Een leuke bijkomstigheid is dat de oud groepsleden Paul, Evert, Patrick, Robert, David en Thijs nog regelmatig betrokken zijn. Ze hebben nog veel contact en zijn er backstage vaak bij. Verstopt in het publiek genieten zij vol mee met het feest.

Party Animals boeken bij Lukassen

Benieuwd of Party Animals boeken nog mogelijk is op de datum van jouw feest of evenement? Of wil je één van onze andere artiesten boeken? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma