024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 4195,-
Tijdsduur
4x45 min
Techniek
Backline
Socials

Vragen? Contact Jan!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

PPM band (on)Gewoon Goed en Gezellig! 

Zo kun je PPM band het beste omschrijven. Waar ze ook komen -van het meest chique bedrijfsfeest tot het meest lompe festival-, ze worden geroemd om hun muzikaliteit en ongewoon gezellige interactiviteit. Het is bij PPM band altijd feest met een vet gouden rand!


Ze zijn niet de zoveelste hipste/coolste/ubervette/megaflexe coverband. Nee, ze zijn gewoon leuk, gezellig en interactief (en verrekte goed ;-)). Zespelen alles, vaak in razend tempo en ook op verzoek via SMS. Ze hebben karaoke, dans-acts, nemen een Ledwall/CO2/confetti mee en vragen daar niks extra's voor! En -en dit is blijkbaar uniek in deze tijd-: ze kunnen elk repertoire en publiek aan en spelen avondvullend. Ze hebben geen voorgeprogrammeerde sets en kunnen zich dus aanpassen (en dat doen ze ook!). Dit maakt dat het altijd (altijd!) een ongewoon goed en gezellig feest wordt. En ja, als je dan een superbabe als Loes in je gelederen hebt, wat wil je dan nog meer?

PPM band boeken?

Benieuwd of PPM band nog te boeken is op de datum van jouw feest of evenement? Of wil je één van onze andere artiesten boeken? Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 209 6242 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma