024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 4995,-
Tijdsduur
240 min
Techniek
M-set

Vragen? Contact Mariëlle!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Radio Veronica en de beste artiesten uit de 90’s bundelen hun krachten en gaan samen op tour!

Voor veel Nederlanders is de naam Radio Veronica nog steeds magisch. Tijdens Radio Veronica goes 90’s nemen we je even mee terug naar de tijd dat je danste op de hits van Vengaboys, 2 Brothers on the 4th Floor en in je trainingspak hakte op de Party Animals.

De ervaren DJ’s van Radio Veronica draaien de beste 90’s hits en zorgen voor een onvergetelijke dag of avond. Daarnaast is er altijd minimaal 1 artiest uit die tijd bij om te zorgen voor een live spektakel, Nakatomi, Alice DJ, Twenty 4 Seven óf Party Animals.

Naast een succesvol en sfeervol event krijgt u bij de boeking van de Radio Veronica goes 90’s circa 25 op maat gemaakte radiospots cadeau! Deze worden uitgezonden op Radio Veronica en geven uw event nog meer uitstraling en exposure! Ook wordt uw event opgenomen in de party-guide van de website van Radio Veronica en op Social Media.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma