024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1495,-
Tijdsduur
5 uur
Techniek
A-set
Socials

Vragen? Contact Jan!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Over ReMixx

De geoliede feestmachine ReMixx bestaat uit drie enthousiaste muzikanten die overal het dak eraf kunnen spelen! De band biedt een energiek, allround en swingend repertoire voor jong en oud, waardoor elk optreden een muzikaal feest wordt. Een wervelwind aan genres komt voorbij razen tijdens de dynamische optredens van ReMixx; van dance tot disco, van soul tot pop en van Nederlandstalig tot hedendaagse Top 40. Hierdoor is ReMixx als veelzijdige band voor alle typen feesten inzetbaar zoals evenementen, bruiloften, kroegen, bedrijfsfeesten en grotere podia. Naast de brok ervaring blijken het ook nog ras-entertainers, waarbij het publiek intensief betrokken wordt en de multi-talenten zelfs meerdere instrumenten weten te bespelen. Inmiddels is ReMixx daardoor uitgegroeid tot één van de meest geboekte trio’s van Nederland!

ReMixx boeken?

Benieuwd of ReMixx nog te boeken is op de datum van jouw feest of evenement? Of wil je één van onze andere artiesten boeken? Wij denken graag met je mee! Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij alle nodige kennis in huis om jouw feest of evenement tot een groot succes te maken! Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 209 6242 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma