024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1750,-
Tijdsduur
3x50 min
Techniek
Inclusief t/m 300 bezoekers
Socials

Vragen? Contact Jan!

Onze bandspecialist!

Het is bijna niet te doen om te blijven zitten als de leden van 3Cover! met hun herkenbare rode schoenen het podium betreden. Of ze nou voor 10 of voor 1000 man spelen dat maakt ze niks uit; Harold, Oscar, Henrie & Mireille gaan voor 100 % feest! 3Cover! is vrijwel overal inzetbaar of dit nou op een groot of klein evenement, in een grote of kleine kroeg, een bruiloft of op een bedrijfsfeest is.

Er is gekozen voor een mooi top 2000 repertoire aangevuld met wat lekkere feestmuziek met het idee om een band te worden die van elke tent een feesttent maakt en dat is zeker gelukt! Ondertussen is 3Cover! een veelgevraagde band op feesten, partijen, grote & kleine evenementen en ga zo maar door! Met hun enthousiasme en lekkere muziek zorgen ze altijd weer voor een onvergetelijke middag of avond en staan ze garant voor een geslaagd feest of evenement.

3Cover! speelt muziek van oa: Muse, Anouk, De Dijk, Ilse DeLange, Toto, Tino Martin, Bon Jovi, Tina Turner, Rob de Nijs, Simple Minds, Andre Hazes, Melissa Etheridge, Status Quo, John de Bever, Johnny Cash, Queen, ACDC, Joe Cocker, Rene Schuurmans, Dizzy Man`s Band, Metallica, U2, Santana, kortom van Jan Biggel tot Rammstein!

Verder beschikt 3Cover! over eigen geluid tot 250 personen en een compacte lichtinstallatie. Het viertal speelt met inears waardoor de locatie niet volgebouwd hoeft te worden met versterkers en monitoren. Ook wordt er gebruikt gemaakt van een elektronisch drumstel zodat het volume altijd aangepast kan worden..

Het motto van 3Cover! is dan ook: Put On Your Red Shoes & Dance!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma