024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 3995,-
Tijdsduur
30 minuten
Techniek
A- of M-set
Socials

Vragen? Contact Mariëlle!

Zin in een Atje voor de sfeer? Bel of mail mij voor de mogelijkheden!

Biografie: René Karst

René Karst is een volkszanger en werd bekend met zijn hits als “Atje voor de sfeer” en “Annemarie”. De nummers worden op vele feesten en in kroegen luidkeels meegezongen. Hij begon zijn carrière samen met zijn moeder Jannie Karst-Dubbelboer, maar na een lange samenwerking besluit hij solozanger te worden. René zoekt graag interactie vanaf een barkruk in elk café of kroeg en weet zich hiermee volledig aan te passen. Hiermee creëert hij de meest gezellige sfeer!

Met zijn eerste hit “Atje voor de sfeer” weet hij heel Nederland mee te krijgen en wordt zijn nummer overal gedraaid en meegezongen. Hiermee wordt hij vervolgens de meest geboekte feestartiest en kun je René Karst nu ook voor jouw feest of evenement boeken bij Lukassen. 

Wil jij een optreden beleven met “De man met de groene bril”? René Karst weet als geen ander het publiek mee te krijgen in zijn repertoire. Als je René uitnodigt op jouw evenement weet je zeker dat je nooit hetzelfde optreden beleeft. Door zijn veelzijdigheid weet hij ieder optreden uniek te maken. Met zijn volgende hit “Liever te dik in de kist, dan een feestje gemist” weet hij wederom ieder publiek omver te blazen. Net als het nummer “Supergave tijd”. Daarnaast zorgt René vaak voor veel verrassingen op het podium als hij plotseling zijn gitaar pakt en doorgaat met akoestische meezingers. Nodig jij hem uit voor jouw volgende feestje? Zet dan alvast maar zijn “tarwesmoothie” klaar, want zonder een biertje zingt hij niet!

Prijs René Karst boeken

Nodig René Karst uit voor jouw feest of evenement via Lukassen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle informatie, zoals de prijzen, beschikbaarheid en meer. De exacte prijs voor het boeken van René Karst vertellen wij graag, maar dit hangt van verschillende factoren af. Daarom is het belangrijk dat je contact met ons opneemt. Voor de informatie van gelijke artiesten, zoals Stef Ekkel of John de Bever, kun je ook contact opnemen met Lukassen.

Neem contact met ons op

Benieuwd of René Karst nog te boeken is op de datum van jouw feest of event? Of wil je één van onze andere artiesten, (cover)bands of acts boeken? Wij denken graag met je mee! 

Neem contact met ons op, wij zoeken het graag voor je uit! Maar ook voor andere vragen of meer informatie kun je terecht bij ons team, met onze ervaring is Lukassen de perfecte partner voor het boeken van artiesten, bands, acts & coverbands. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma