024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 3995,-
Tijdsduur
30 minuten
Techniek
A- of M-set
Socials

Vragen? Contact Mariëlle!

Zin in een Atje voor de sfeer? Bel of mail mij voor de mogelijkheden!

Biografie: René Karst

René Karst is een volkszanger en werd bekend met zijn hits als “Atje voor de sfeer” en “Liever Te Dik In De Kist”. De nummers worden op vele feesten en in kroegen luidkeels meegezongen. Hij begon zijn carrière samen met zijn moeder Jannie Karst-Dubbelboer, maar na een lange samenwerking besluit hij solozanger te worden. René zoekt graag interactie vanaf een barkruk in elk café of kroeg en weet zich hiermee volledig aan te passen. Hiermee creëert hij de meest gezellige sfeer!

Liever Te Dik In De Kist is een hit!

Samen met Stef Ekkel heeft René Karst het nummer "Liever Te Dik In De Kist” geschreven en dit was gelijk een hit! Het nummer wordt in kroegen en cafés plat gedraaid terwijl iedereen meezingt. Deze ultieme feesthit, inmiddels goed voor meer dan 11 miljoen views op YouTube, wordt de hit van het jaar en Stef en René zien iedere feesttent van binnen en buiten.

Tweede grote hit Atje voor de Sfeer

Drie jaar later na "Liever Te Dik In De Kist” brengt René Karst het nummer “Atje voor de sfeer” uit. Bij alle feesten hoor je mensen die meezingen met dé hit van 2019. Het nummer was zelfs goed voor een Buma Award voor ‘Grootste Feesthit’! Hierdoor wordt Réne de meest geboekte feestartiest en ook jij kan René Karst boeken bij Lukassen voor jouw feest of event.

René Karst boeken

Wil jij een optreden beleven met “De man met de groene bril”? René Karst weet als geen ander het publiek mee te krijgen in zijn repertoire. Als je René uitnodigt op jouw evenement weet je zeker dat je nooit hetzelfde optreden beleeft. Door zijn veelzijdigheid weet hij ieder optreden uniek te maken. Daarnaast zorgt René vaak voor veel verrassingen op het podium als hij plotseling zijn gitaar pakt en doorgaat met akoestische meezingers. Nodig jij hem uit voor jouw volgende feestje? Zet dan alvast maar zijn “tarwesmoothie” klaar, want zonder een biertje zingt hij niet!

Prijs René Karst boeken

Nodig René Karst uit voor jouw feest of evenement via Lukassen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle informatie, zoals de prijzen, beschikbaarheid en meer. De exacte prijs voor het boeken van René Karst vertellen wij graag, maar dit hangt van verschillende factoren af. Daarom is het belangrijk dat je contact met ons opneemt. Voor de informatie van gelijke artiesten, zoals Jannes of John de Bever, kun je ook contact opnemen met Lukassen.

Neem contact met ons op

Benieuwd of je René Karst nog boeken kunt is op de datum van jouw feest of event? Of wil je één van onze andere artiesten, (cover)bands of acts boeken? Wij denken graag met je mee! 

Neem contact met ons op, wij zoeken het graag voor je uit! Maar ook voor andere vragen of meer informatie kun je terecht bij ons team, met onze ervaring is Lukassen de perfecte partner voor het boeken van artiesten, bands, acts & coverbands. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma