024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 3250,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Ralf!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Sharon Doorson (Utrecht, 24 april 1987), ook bekend als Miss Cherry, is een Nederlandse zangeres, die bekendheid verwierf in 2004 nadat ze samen met Esri Dijkstra, Eva Simons, Lianne van Groen en Nora Dalal de meidengroep Raffish had gevormd in het programma Popstars: The Rivals. Na het uiteenvallen van deze groep begon ze aan een solocarrière.

Doorson gaf zich in 2011 op voor het tweede seizoen van The voice of Holland. Elke coach draaide tijdens de Blind Audition voor haar om en ze besloot uiteindelijk Marco Borsato te kiezen als coach. Ze kwam tot in de halve finale van The voice.

In 2015 deed zij mee aan Expeditie Robinson en in 2016 aan De beste zangers van Nederland. Zij won de aflevering van De beste zangers met een door haarzelf geschreven Engelse versie van het lied Samen zijn van Willeke Alberti: Hold me now.[4] Eind 2017 was Doorson te zien in het programma The Big Music Quiz. In 2022 was ze een secret singer in het televisieprogramma Secret Duets.

 Bij Lukassen kun je deze Sharon Doorson en vele andere artiest boeken!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma