024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1495,-
Tijdsduur
30 minuten
Techniek
A- of M-set
Socials

Vragen? Contact Joyce!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Sezina Kelsey wist van jongs af aan al; later wil ik alleen maar zingen. Als jongste deelneemster én winnares van de talentenjacht “Hoorn Heeft Talent” beleefde ze, op 9-jarige leeftijd, haar debuutoptreden en dat was het begin van haar deelname aan een reeks grote talentenjachten.

In 2016 deed Sezina mee aan The Voice Kids en kwam met Team Ali B tot en met The Battles. Vervolgens schreef ze zich in 2017 in voor het Nationaal Junior Songfestival waar zij schitterde in de finale en eindigde als 2e.

In 2019 deed Sezina nog een keer mee aan The Voice Kids. Als 14-jarige zong zij met haar blind audition het nummer What About Us van Pink, dat inmiddels meer dan 3,1 miljoen keer is bekeken op YouTube. Coach Marco Borsato was zeer onder de indruk van de jonge zangeres en nam haar mee naar de finale. Dat leverde haar onder meer een optreden op met Glennis Grace, met wie ze in 2019 One Moment In Time zong tijdens de Whitney Tribute shows in Rotterdam en Antwerpen.

In 2020 neemt Sezina deel aan The Voice of Holland met de klassieker van Céline Dion All By Myself en kiest voor Team Waylon.  Hij vindt haar talent “ongelofelijk, echt ongelofelijk”, maar helaas nam hij haar niet mee naar de live shows. Gelukkig heeft ze nog alle tijd en talent om de top te bereiken. Ze wil als jonge artiest een voorbeeld zijn voor jongeren die ook een “droom” hebben.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma