024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
Op aanvraag
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Teun!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Toen ze klaar was met de middelbare school, stond Shary-An op een kruispunt: ze zou óf psychologie gaan studeren, óf verder in de muziek. Ze besloot zich in te schrijven voor een opleiding, maar nog één keer mee te doen met een talentenjacht en schreef zich in voor het eerste seizoen van The Voice of Holland. Hoewel Shary-An in de halve finale afviel, werd dat grappige, uitgesproken meisje met haar vlechten en grote bril niet alleen door coach Angela Groothuizen, maar ook door heel Nederland in het hart gesloten.

Ze sleepte een platendeal binnen en bracht een rits singles uit, zoals Six Feet UnderMr. Know It AllTry My Love AgainRead My Book en Never Played The Bass. In hetzelfde jaar, verscheen haar eerste album Love Me For Who I Am. Drie jaar later werd dat opgevolgd door een EP, Good Girl.

Haar radiodoorbraak kwam met het nummer Never Played The Bass. Ondertussen deed Shary-An versneld een opleiding aan de Popacademie en maakte die netjes af. Daarnaast zette ze haar eerste stappen op presentatiegebied als ‘Music Master’ in het tv-programma Music Academy. Buiten de schijnwerpers gaf ze muziekles op basisscholen in achterstandswijken.

Haar ambitie is vooral realistisch: “Ik wil een steady carrière, met waardering. Ups en downs kan ik hebben, als ik maar lieve mensen om me heen heb die het me gunnen, me kansen bieden en me over grenzen heentrekken.”

Met jarenlange ervaring is Lukassen jouw ideale partner voor het artiesten boeken, bands boeken, acts & coverbands boeken. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 024 209 6228 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma