024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
op aanvraag
Techniek
op aanvraag
Socials

Vragen? Contact Kevin!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Geniet van een unieke blend van muziek van toen én nu, gepresenteerd in een intieme akoestische setting met een SweetSounds sausje! Van romantische liefdesliedjes tot krachtige powerballads en van swingende hits uit de jaren 60 tot de grootste discohits. Onze getalenteerde artiesten weten de perfecte sfeer te creëren met een feest van herkenning.

Laat je meeslepen, zing mee en haal herinneringen op. Met onze act SweetSounds kan het allemaal!

DamesDraaienDoor presenteert SweetSounds in een unieke akoestische opstelling. Een trio van absolute topmuzikanten. Met toetsen, percussie en zang brengen deze geweldige artiesten een herkenbare maar toch zwoele, fluweelzachte sound. Muziek van vroeger krijgt een SweetSounds twist!

Deze act is perfect geschikt voor zowel privé- als bedrijfsevenementen, bruiloften, borrels en settings in restaurants. Het is te boeken in zowel een informele als een chique setting.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma