024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 5995,-
Tijdsduur
3x45 min
Techniek
Backline
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

The Night Flight boeken

Wil je de ultieme feestsfeer op jouw evenement? Zoek niet verder! The Night Flight boeken is de beste keuze om jouw feest naar een hoger niveau te tillen. Deze blog vertelt je alles wat je moet weten over het boeken van The Night Flight en waarom ze de perfecte keuze zijn voor jouw evenement. Lees snel verder!

The Night Flight boeken: Feestgarantie

The Night Flight is een sensationele coverband bestaande uit 9 jonge topmuzikanten. Met 3 geweldige vocalisten, 2 te gekke blazers en een waanzinnig strakke 4-mans ritmesectie, staan ze garant voor een avond vol energie, muzikaliteit en plezier. De zanger en de twee zangeressen vormen samen een krachtig front, en ze staan bekend om hun indrukwekkende meerstemmige zang, dynamische choreografieën, en interactie met het publiek.

The Night Flight: Een gevestigde naam

The Night Flight heeft zich met hun energieke optredens, muzikale kwaliteit en verrassende mash-ups in korte tijd tot een gevestigde naam gemaakt in de Nederlandse coverbandscene. Ze hebben één duidelijk doel voor ogen: zoveel mogelijk mensen een onvergetelijke avond bezorgen. Deze missie hebben ze met succes volbracht op grote festivals, dorpsfeesten, feestweken en corporate events.

The Night Flight boeken voor jouw evenement

Het boeken van The Night Flight voor jouw evenement is eenvoudig en de sleutel tot het creëren van een feestelijke sfeer. Of je nu een bedrijfsfeest, bruiloft, jubileum of ander evenement organiseert, deze band past zich moeiteloos aan aan de sfeer en wensen van jouw feest. Ze brengen high energy, professionaliteit, flexibiliteit en een down-to-earth mentaliteit mee naar elk optreden.

Biografie van The Night Flight

The Night Flight bestaat uit 9 jonge topmuzikanten die met passie en toewijding muziek maken. Hun ijzersterke front, bestaande uit een zanger en twee zangeressen, zorgt voor onvergetelijke optredens met sterke, meerstemmige zang en indrukwekkende choreografieën. Maar ze zijn meer dan alleen zangers en zangeressen; ze worden ondersteund door een geweldige blazerssectie en een strakke ritmesectie.

De band is in korte tijd uitgegroeid tot een gevestigde naam in Nederlandse coverbands, en hun optredens zijn synoniem geworden met feest en interactie. Ze hebben opgetreden op talloze grote festivals, dorpsfeesten, feestweken en corporate events, en hun missie is altijd hetzelfde gebleven: zoveel mogelijk mensen een onvergetelijke avond bezorgen. Als je The Night Flight boekt, ben je verzekerd van een professionele, energieke, en meedenkende band die jouw evenement naar een hoger niveau tilt.

Wacht niet langer en maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring door The Night Flight te boeken. Neem vandaag nog contact op met Entertainmentbureau Lukassen en laat ons je helpen om jouw feest onvergetelijk te maken!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma