024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 3800,-
Tijdsduur
3x50 min
Techniek
Backline
Socials

Vragen? Contact Jan!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

The Recipe boeken? Dé non-stop partyband: alle hits in de mix, natuurlijk live gespeeld met veel energie en enthousiasme! Met een menukaart vol dansbare hits in de mix en alleen de beste ingrediënten zorgt ons recept voor FEEST: entertainment op het podium, interactie met het publiek en een volle dansvloer, The Recipe brengt elk feest tot het kookpunt.

Alle hits in de mix, de allerlekkerste dansbare bekende covers achter elkaar door, dát is The Recipe live! Voor de afwisseling krijg je ook een vleugje rock en een flinke scheut Nederlandstalig om lekker mee te zingen.
Ons recept lukt altijd, het heeft zich al honderden keren bewezen, in binnen- en buitenland. En dat ligt niet alleen aan het unieke concept maar ook aan de frisheid, het plezier en het enthousiasme dat elk optreden weer van het podium spat: we love to party with you!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2023 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie