024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 3995,-
Tijdsduur
3x 45 minuten of 1x 60 + 1x 75 minuten
Techniek
Backline
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

The Rousers boeken is een slimme keuze!

Wil jij een onvergetelijk feest neerzetten? Dan is The Rousers boeken een briljante zet! Deze coverband weet als geen ander hoe ze elke feesttent in vuur en vlam moeten zetten. Met hun American Football Team outfits en een show die zo uit de Superbowl finale lijkt te komen, brengen ze Amerika naar jouw evenement. Lees snel verder om te ontdekken waarom je The Rousers moet boeken en hoe Lukassen jou daarbij kan helpen.

Waarom The Rousers boeken?

1. American Vibes
Beeld je in: je eigen favoriete American Football Team, met cheerleaders en al, maar dan op jouw feest. The Rousers ademen Amerikaanse sfeer en nemen je mee op een reis door de Amerikaanse cultuur. Dit geeft jouw evenement een uniek tintje dat je nergens anders vindt.

2. Spektakel Show
De show van The Rousers is gewoonweg spectaculair. Verwacht confetti die door de lucht dwarrelt, vlammen die overal om je heen opduiken, en een onophoudelijke stroom van hits die je gasten doet swingen. Deze band weet als geen ander hoe ze een publiek moeten vermaken, en dat doen ze met overgave.

3. Ervaren Artiesten
De bandleden van The Rousers zijn stuk voor stuk ervaren artiesten met een ongekende passie voor wat ze doen. Hun professionaliteit en toewijding zorgen ervoor dat jouw evenement vlekkeloos verloopt en je gasten met een lach naar huis gaan.

4. Divers Repertoire
Of je nu een tentfeest, festival, bedrijfsfeest, jubileum of een ander soort evenement organiseert, The Rousers hebben het juiste repertoire om de sfeer op te voeren. Ze spelen een breed scala aan nummers, zodat ze perfect aansluiten bij jouw wensen.

Biografie van The Rousers

Gekleed als je favoriete American Football Team, weten ze iedere feesttent in vuur en vlam te zetten. Deze 'Highschool Hunks' brengen Amerikaanse sferen tot leven op jouw evenement.

Het lijkt wel alsof je naar de Superbowl finale kijkt, maar dan van dichtbij. Confetti dwarrelt als een feestelijke sneeuwstorm, vlammen schieten hoog de lucht in, en de hits blijven maar komen. Het sterrenteam van The Rousers gaat elke avond opnieuw voor een touchdown, en ze scoren elke keer.

Waar wacht je nog op? Het boeken van The Rousers is niet alleen slim, maar ook de garantie voor een feest om nooit te vergeten. Met Entertainmentbureau Lukassen aan je zijde, wordt dit proces nog eenvoudiger. Laat ons je helpen om The Rousers te boeken voor jouw volgende evenement, en maak je klaar voor een onvergetelijke avond!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma