024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2995,-
Tijdsduur
90 min
Techniek
Backline
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Jan!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

The Green Monkeys Boeken

Ben jij op zoek naar de ultieme band om je feest of evenement naar een hoger niveau te tillen? Zoek niet verder, want The Green Monkeys zijn precies wat je nodig hebt!

The Green Monkeys: De sensatie van het moment

The Green Monkeys is geen doorsnee coverband. Ze zijn een viertal talentvolle knapen die in korte tijd de harten van velen hebben veroverd. Met een frisse set Rock & Roll hits en tijdloze klassiekers brengen ze een unieke sfeer op elk evenement.

Deze heren hebben de afgelopen jaren niet stilgezeten. Ze hebben hard gewerkt en hun sound verfijnd, wat heeft geleid tot een onweerstaanbare mix van muzikale herkenning en verrassing. Bij elk optreden word je meegenomen op een muzikale reis waarbij je zintuigen constant geprikkeld worden. The Green Monkeys is een belevenis op zich en laten je de Rock & Roll opnieuw beleven.

Uniek in hun soort

Wat The Green Monkeys echt uniek maakt, is hun energie en enthousiasme op het podium. Ze weten het publiek mee te slepen in een muzikale achtbaan waar geen einde aan lijkt te komen. Deze band is geen doorsnee coverband, maar eerder een muzikale sensatie die je moet ervaren om het te begrijpen.

Van de Zwarte Cross naar jouw feest

De energie van The Green Monkeys is niet onopgemerkt gebleven. Ze hebben opgetreden op grote festivals zoals de Zwarte Cross, waar ze indruk hebben gemaakt op duizenden feestgangers. Het is slechts een kwestie van tijd voordat de bekendheid van deze band zich als een olievlek over het hele land verspreidt. Als je The Green Monkeys boekt voor jouw evenement, weet je zeker dat je een storm van knettergoede muziek kunt verwachten.

The Green Monkeys Boeken: een onvergetelijke ervaring

Kortom, als je op zoek bent naar een band die jouw feest of evenement naar een hoger niveau tilt, dan moet je The Green Monkeys boeken. Ze zullen je gasten betoveren met hun unieke sound en ongeëvenaarde energie. Een feestje wordt pas echt compleet met The Green Monkeys op het podium.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op met Lukassen en boek The Green Monkeys voor een onvergetelijke muzikale ervaring waar iedereen nog lang over zal napraten. We are going bananas with The Green Monkeys!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma