024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
op aanvraag
Techniek
op aanvraag
Socials

Vragen? Contact Kevin!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

In een wereld waar dans de taal is van de ziel, komen de elementen samen en een groep van vier prachtige, getalenteerde dames naar voren, verenigd onder de naam "Untamed". Als een ontembare kracht op het podium, zijn zij de belichaming van passie, gratie en onbegrensde energie.

Met hun betoverende choreografieën en hypnotiserende bewegingen, brengen Lieke, Shannon, Deborah en Sherida een spectaculaire dansact die de zintuigen prikkelt en harten sneller laat kloppen. Vanaf het moment dat de eerste stap op het podium gezet wordt, worden de toeschouwers meegezogen in een wereld van ongekende schoonheid en expressie.

De act is te boeken in diverse formats met als basis deze vier dames; maar uiteraard kan met deze act groots worden uitgepakt. Met de uitgebreide opties staan zomaar tien of meer dames klaar om het podium te veroveren met hun ongeëvenaarde skills en onweerstaanbare charme. Van grootschalige openingsshows tot sprankelende intermezzo's, Untamed biedt een veelzijdige en op maat gemaakte ervaring die elke gelegenheid verheft tot een onvergetelijk spektakel.

Maar dat is nog niet alles. Untamed biedt nog meer extra opties! Met fakkels die dansen als vuurvlammen en een mysterieuze kantelkist die de mogelijkheid biedt om een CEO of een artiest tevoorschijn te toveren, garandeert Untamed een ongeëvenaarde en adembenemende ervaring voor elke gelegenheid. Dat is nog eens een binnenkomer!

Untamed is nu al te boeken met de showopties EARTH en WATER, maar belooft in de loop van dit jaar nog grootser uit te pakken voor een nóg sensationeler ervaring, met de toevoeging van de opties AIR en FIRE. Met unieke illusies en adembenemende effecten, wordt elke voorstelling een meeslepend avontuur.

Untamed: waar de grens tussen droom en werkelijkheid vervaagt, en waar elke dans een verhaal vertelt van vrijheid, passie en ontembare kracht. Mis de kans niet om de magie van Untamed te ervaren. Boek vandaag nog en laat je betoveren door de ongeëvenaarde pracht van deze act.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma