024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2995,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
A-set
Socials

Vragen? Contact Mariëlle!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

In het begin van de jaren negentig, werd Julio Iglesias zijn grote idool. Het was dus niet zo vreemd dat hij in 1996 een finaleplaats wist te behalen in de Soundmixshow van Henny Huisman. William wist ook internationaal diverse talentenjachten te winnen, hierdoor volgden er veel optredens in het buitenland.

Riny Schreijenberg en Emile Hartkamp, samen eerder verantwoordelijk voor het succes van vele internationale artiesten, waaronder de bekendste trompettisten van de wereld en maar liefst ruim 40 Nederlandse artiesten, waaronder Frans Bauer, Marianne Weber en Corry Konings, zijn voor William Janz weer een hernieuwde samenwerking aangegaan. Deze succesvolle hit schrijvers hebben na 20 jaar de handen ineengeslagen met als resultaat: 'Perdido': Deze meertalige single is gereleased op het album ‘WILLIAM JANZ ZINGT JULIO IGLESIAS’ en hier is ook de geheel Spaanstalige uitvoering te horen. Daarnaast is ‘Perdido’ op alle digitale platformen ook meertalig uitgebracht.

Pre-COVID behaalde hij groot succes in de Spaanse TV show en kijkcijfer hit Got Talent - España. In vervolg op dit succes kreeg William ook een aanvraag om binnenkort Julio Iglesias te laten horen in America Got Talent

Kortom, William Janz en zijn team kijken uit naar alle mooie successen, in binnen-en buitenland, die William te wachten staan.

Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma