024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Leon!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Willie Oosterhuis is een begrip in de wereld van het Hollandse lied. Op RTV Oost presenteerde hij het veel bekeken programma Regiotap. In dit programma werd volop aandacht besteed aan de zogeheten piratenmuziek en de associatie tussen Willy en de piraten is dan ook erg sterk.

In 2008 heeft Willy een single opgenomen met Helemaal Hollands ‘Piraten Uit Het Oosten. Carlo & Leo (Helemaal Hollands) zijn inmiddels vele malen door Willy aangekondigd op de grootste piratenfestijnen overal in het land. Naast Helemaal Hollands is er waarschijnlijk geen artiest te vinden in Nederland, wiens naam nog niet vele malen is uitgesproken door de markante presentator.

Hoewel hij niet onverdienstelijk zingt, voelt hij zich nog meer als een vis in het water in de rol van presentator, gastheer, spreker of dagvoorzitter. Bent u op zoek naar een betrokken, veelzijdige, intelligente en bovenal markante persoonlijkheid als gezicht voor uw evenement? Dan is Willie Oosterhuis de juiste keuze. Bij Lukassen kun je deze artiest boeken!

Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma