024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1495,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Mariëlle!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Helemaal Hollands

Voor Carlo en Leo begon het allemaal bij de Henny Huisman Soundmixshow. Na dit succes zijn ze te zien op vele evenementen en feesten. Zij zorgen ervoor dat het publiek totaal uit hun dak gaat. Hun eerste grote hit, en dus eigenlijk succes, is ‘I save the day’. Deze zomerhit heeft dan ook wekenlang hoog in de hitlijsten gestaan. In eerste instantie werden er voornamelijk Engelstalige hits geproduceerd. In 2005 keerden ze echter weer terug naar hun Hollandse roots.

Het roer werd omgegooid en al snel verrasten ze heel Nederland met hun muziek en gingen ze verder onder de naam Helemaal Hollands. Ze boekten al snel grote successen met ‘De Ober’, ‘Omdat Ie Zo Mooi Is’, Waar Is Dat Feestje’ en vele andere hits. Al snel werd Helemaal Hollands een begrip in zowel ons land als het buitenland.

Meezingen gegarandeerd met Helemaal Hollands

Als je Helemaal Hollands boekt ben je zeker van een onvergetelijke, feestelijke en gezellige avond. Ze combineren hun eigen grote hits met feestmedleys. Meezingen gegarandeerd! Zingen en feesten tegelijk, dat is waar ze naar streven. En natuurlijk met succes!

Hulp nodig bij het vinden van de geschikte artiest voor jouw feest? We helpen je natuurlijk graag met zoeken. Bij Lukassen boek je de perfecte artiest voor jouw feest of evenement.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma