024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 950,-
Tijdsduur
4 uur
Techniek
Tot 150
Socials

Vragen? Contact Teun!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Zzapp is te boeken als duo en als trio!

Zzapp is een van de leukste en meest veelzijdige bands van Nederland. Met een ijzersterke zangeres aan het roer en één of twee ervaren multi-instrumentalisten die haar ondersteunen, weten ze het publiek telkens weer te betoveren.

De bandleden van Zzapp hebben een schat aan ervaring en zijn stuk voor stuk gepassioneerde muzikanten. Ze hebben samengewerkt met gerenommeerde artiesten en hebben opgetreden op diverse grote podia en evenementen in binnen- en buitenland. Hun unieke combinatie van talent, energie en professionaliteit maakt Zzapp een onmisbare toevoeging aan elk evenement.

Of je nu een intiem feestje geeft of een grootschalig evenement organiseert, Zzapp past zich moeiteloos aan aan elke gelegenheid. Ze spelen een breed scala aan muziekgenres, variërend van pop, rock en soul tot dance en jazz. Het repertoire van Zzapp is zorgvuldig samengesteld en bevat zowel tijdloze klassiekers als de nieuwste hits, waardoor ze de perfecte soundtrack kunnen bieden voor elk publiek en elke smaak.

Wat Zzapp onderscheidt, is niet alleen hun muzikale veelzijdigheid, maar ook hun interactie met het publiek. Ze weten als geen ander hoe ze de menigte kunnen betrekken en enthousiasmeren, waardoor er een onvergetelijke sfeer ontstaat. Of je nu wilt dansen op de beats, uit volle borst wilt meezingen of zelfs een rockende solo wilt spelen, Zzapp staat klaar om je feest naar een hoger niveau te tillen.

Dus, als je binnenkort een feestje organiseert en op zoek bent naar een band die garant staat voor een te gekke avond, zoek dan niet verder. Neem contact op met Zzapp en laat hen jouw evenement transformeren tot een onvergetelijke ervaring.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma