024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 3250,-
Tijdsduur
In overleg
Techniek
Op aanvraag
Socials

Vragen? Contact Teun!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

ABBA is een van de meest succesvolle popformaties van de jaren 70 en 80. De voorletters van de twee liefdeskoppels, Agnetha & Björn en Anni-Frid & Benny, vormden de basis voor de naam van de band: ABBA. Het blijkt een act die niet meer weg te denken is uit de muziekgeschiedenis. Er is genoeg hitrepertoire om meerdere best-of albums mee te vullen. Deze zelfde wereldhits zijn 40 jaar later nog steeds immens populair. In de zomer van 2010 ontstaat Abba Fever. Het idee van deze ABBA-tribute band vindt zijn oorsprong tijdens een vakantie in Zweden met als aanleiding een daar gekocht exemplaar van ‘ABBA Gold’. De manager van Abba Fever, Rock Hoekstra, raakte geïntrigeerd door de ABBA-sound en bij thuiskomst besloot hij om ervoor te zorgen dat het fantastische repertoire van ABBA weer live op de bühne zou worden gebracht.

Niet veel later werden de arrangementen gemaakt, door muzikanten verspreid over Nederland en Zweden. Een Frida, Agnetha, Benny & Björn maakten de formatie van Abba Fever compleet. Inmiddels heeft de band net zoveel routine gekregen in het neerzetten van een waanzinnige show als ABBA zelf. Sinds 2015 is de oorspronkelijke bezetting van Abba Fever uitgebreid met een liveband en speelt de 8-koppige band in theaters en poppodia door heel Nederland. Met trots kunnen we zeggen dat Abba Fever de beste ABBA-tribute band van Europa is!

Wat krijgt u

Op het podium zorgen een witte vleugel en spiegelbollen ervoor dat uw publiek de complete sfeer van ABBA ervaart. Er wordt een show aangeboden van 60 minuten inclusief toegift. Indien wenselijk kan de set in twee blokken opgedeeld worden.

De show wordt standaard inclusief complete geluid- en lichtshow aangeboden. Abba Fever is voor vele gelegenheden en evenementen inzetbaar, waarbij er altijd passend maatwerk wordt geleverd.

Abba Fever XS

Een mini-versie van de Abba Fever Original Show, met alleen onze twee zangeressen. De show duurt 30 minuten inclusief toegift. Abba Fever is voor vele gelegenheden en evenementen inzetbaar, maar soms is de (financiële of fysieke) ruimte net te klein voor onze Abba Fever Original show. Speciaal voor deze situaties kunt u Abba Fever XS boeken; dezelfde kwaliteit, alléén met onze twee prachtige zangeressen. Bij Abba Fever XS zorgt u zelf voor de podium aankleding en licht- en geluidshow.

Abba Fever Original

De grootste Abba hits verwerkt in een 45 minuten durende interactieve show. Met gebruik van prachtige kostuums, een witte vleugel, diverse spiegelbollen en live ingespeelde “backing tracks”, zorgt Abba Fever ervoor dat uw publiek de complete sfeer van ABBA ervaart.

Abba Fever XL

De Abba Fever show Original, aangevuld met een complete live band. Uw publiek zal de show ervaren als een ware revival van een Abba concert.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma