024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Ralf!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

In het jaar 2007 bundelden twee bevriende muzikanten hun krachten en passie voor housemuziek als DJ en producer. Zo ontstond Bassjackers!

Bassjackers, beter bekend als Marlon Flohr en Ralph van Hilst, hadden geen idee welk avontuur hen te wachten stond toen ze in 2007 begonnen. Hun debuutnummer "Beat Cut" werd opgepikt door niemand minder dan Fedde le Grand, wat hun bekendheid in rap tempo vergrootte. Vervolgens ontvingen ze grote steun van diverse top DJ's en veroverden ze een fantastische plek in de internationale dancecharts.

De definitieve doorbraak kwam in 2011 met hun baanbrekende track "Mush Mush", opgepikt door DJ Tiësto en uitgebracht op "Musical Freedom". Dit nummer domineerde gedurende meer dan twee maanden de Beatport top 10 en groeide uit tot een van de meest geliefde club- en festivalliedjes van dat jaar. Naast Tiësto, kregen ze volop steun van grote namen als Swedish House Mafia, David Guetta, Afrojack, Sander van Doorn, Martin Solveig, Calvin Harris, Benny Benassi, Judge Jules en vele anderen.

Naast hun eigen successen, toonden Bassjackers hun veelzijdigheid door remixes te maken voor wereldberoemde artiesten zoals Rihanna en Moby. Daarnaast werkten ze in de daaropvolgende jaren samen met artiesten en DJ's zoals Yves V, Showtek, Dyro, R3hab en Kenneth G.

Met een volle agenda van ruim 250 optredens per jaar over de hele wereld, hebben Bassjackers al in de meest beroemde clubs opgetreden, van Ibiza tot Las Vegas, en stond er zelfs een tournee in Australië gepland voor 2014!


Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma