024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1995,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Bonnie St. Claire boeken

Al meer dan 50 jaar draait Bonnie St. Claire (Bonje Cornelia Swart) succesvol mee in de muziekindustrie en ook vandaag de dag is Bonnie nog immens geliefd bij zowel jong als oud. Bonnie St. Claire scoort haar eerste hits in de jaren 70 met de groep Unit Gloria, maar als ze zich later op het Nederlandstalig repertoire gaat storten, volgen een hele reeks aan top 10 hits. Haar hits behoren inmiddels tot het culturele erfgoed en vormen meezingers die iedereen kent. Een optreden van Bonnie St. Claire is dan ook één groot feest met een licht nostalgisch tintje waarin al haar grote hits de revue passeren. 

Het begon allemaal toen Bonnie op 17-jarige leeftijd werd uitgenodigd op het podium van Peter Koelewijn om een liedje mee te zingen. Dit sloeg zo enorm goed aan, dat Bonnie St. Claire via Koelewijn een platencontract kreeg aangeboden, en kort erna bracht ze al haar eerste single uit en brak ze door bij het grote publiek. 

Vanaf dat moment is Bonnie St. Claire niet meer weg te denken als zangeres. En sterker nog: tot op de dag van vandaag is ze een gewilde en populaire artiest op feesten en partijen. Dit geldt overigens ook voor vergelijkbare artiesten als Jacques Herb, Samantha Steenwijk, Imca Marina en Marlous Oosting

Bonnie St. Claire boeken prijs

Ben je nieuwsgierig naar de kosten om Bonnie St. Claire te boeken als zangeres? Wij vertellen je hier graag meer over. Neem vrijblijvend contact met ons op, en één van onze medewerkers komt nog dezelfde dag bij je terug met een prijsindicatie. 

Neem contact met ons op

Benieuwd of Bonnie St. Claire nog te boeken is op de datum van jouw feest of event? Neem contact met ons op, wij zoeken het graag voor je uit! Maar ook voor andere vragen of meer informatie kun je terecht bij ons team. Met jarenlange ervaring is Lukassen jouw ideale partner voor het boeken van artiesten, bands, acts & coverbands. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl


Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma