024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2195,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
A- of M-set
Socials

Vragen? Contact Joyce!

Ik drink geen wijn, maar hou wel van Spanje!

Imca Marina is een zangeres met een veelzijdig repertoire. Ze heeft reeds vele hits op haar naam staan waarvan ‘Viva Espana’, ‘Vino Vino’, ‘Harlekino’ en ‘Bella Italia’ het bekendste zijn. Imca zingt in 11 talen. Waar ze ook optreedt, overal zit de stemming er binnen enkele minuten in. Zingen is haar lust en haar leven. Het grootste plezier beleeft ze als het publiek vrolijk en blij achterlaat.

Tevens geeft ze ook anekdotische lezingen over het leven en de belevenis als zangeres. Haar specialiteiten op het gebied van lezingen zijn:
– planten en bloemen
– mythologische verhalen uit de plantenwereld
– volksverhalen uit het noorden
– engelen verhalen
– geschiedenissen uit het Oldambt

Ook is Imca ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Dat houdt in dat u door Imca getrouwd kunt worden. Dat kan in haar prachtige trouwkapel op De Vicarie in het Groningse Midwolda, maar ook in Nederland op een door u gekozen locatie.

Imca Marina boeken doe je bij Lukassen! Ook voor andere artiesten boeken kan je bij ons terecht. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Foto credits: Jim Hoogendorp

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma