024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1150,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Brent boeken? Brent inhuren?
Brent boek je makkelijk en snel bij Lukassen Produkties, met meer dan 60 jaar ervaring jouw betrouwbare partner! Brent op jouw (thuis) feest? Klik hier om direct meer informatie/prijzen/beschikbaarheid te ontvangen over Brent.

RAPPER BRENT
Ineens was daar de nieuwe rapper Brent! Brent is een upcoming rapper uit Doetinchem, zoals hij zelf zegt “het is die rooie boy met die enge flow”. Brent houdt van grote flessen drank, een peperdure rolex, Mercedes G-klasse en designers kleding. Wij verzorgen de boekingen van Brent, neem contact op bij vragen!

Rapper Brent is opgevallen door zijn eerste track genaamd Balenciaga. Met teksten als ‘ik ben op Cartier, ik bestel die champa’s… Outje van LV of Balenciaga!’ weet hij de aandacht te trekken.

Meer informatie, advies of hulp nodig?
Brent boeken doe je snel, makkelijk en voordelig bij Lukassen Produkties. Naast het boeken van Brent denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. Met meer dan 55 jaar ervaring en ons team van jong en oud – bestaande uit betrokken specialisten, muzikanten en artiesten – weten wij als geen ander wat er speelt in de markt.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma